Valvoline sa zadovoljstvo najavljuje uvođenje novog motornog ulja za laka gospodarska vozila VALVOLINE SYNPOWER MST FE 0W-20, koje ispunjava Fordove zahtjeve WSS-M2C952.

Novi proizvod za laka gospodarska vozila

Valvoline sa zadovoljstvo najavljuje uvođenje novog motornog ulja za laka gospodarska vozila VALVOLINE SYNPOWER MST FE 0W-20, koje ispunjava Fordove zahtjeve WSS-M2C952.

  • OEM odobreno sintetično motorno ulje vrhunske kvalitete i performanski, za zaštitu u svim uvjetima vožnje
  • Formulirano da ispuni najnovie standarde vodećih proizvođača vozila
  • Održava učinkovitosti goriva u lakim gospodarskim vozilima s naprednim sustavima DPF, GPF i SRC,  gdje se preporuča 0W-20
  • Pogodno i za druga vozila u kojima se može koristiti motorno ulje 0W-20 ACEA A6 ili C5

Mid SAPS tehnologija (MST)

Valvoline MST sustav aditiva formuliran je da pruži najvišu razinu zaštite motora, a pritom ne utječe nepovoljno na performanske  tehnologija za kontrolu emisija kao što su filtri čestica dizela (DPF), filtri čestica benzina (GPF) i sustavi selektivne katalitičke redukcije (SRC). Formuliran s naprednim deterdžentom i komponentama protiv trošnja, MST sustav aditiva smanjuje blokiranje filtera, deaktivaciju katalizatora i stvaranje sulfatnih čestica, te pomaže u održavanju učinkovitog rada vozila.

Učinkovitost goriva (FE)

Niska viskoznost i posebni aditivi rezultiraju maksimalnim smanjenjem trenja što rezultira nižom potrošnjom goriva.

Vrhunska zaštita i izvedba

SynPower motorno ulje formulirano je s baznim uljima najviše kvalitete i najnovijim aditivima kako bi se osigurala vrhunska zaštita i performanse u svim radnim uvjetima. Dizajniran da ispuni najnovije standarde vodećih proizvođača motora.

Izvrsne performanse hladnog pokretanja

Trenutačni protok ulja na niskim temperaturama omogućuje lako hladno pokretanje i optimalno podmazivanje unutar nekoliko sekundi nakon paljenja.

Čistoća motora

Održava motor iznimno čistim minimiziranjem naslaga.

Zaštita od habanja

Pruža vrhunsku zaštitu od habanja u svim radnim uvjetima.