MaxLife proizvod za čišćenje sustava goriva

Veći broj kilometara, različite potrebe

Motori s većim brojem kilometara imaju različite potrebe. MaxLife proizvodi su savršeno rješenje protiv učinka starenja benzinskih i dizelskih motora za pomoć u produljenju vijeka trajanja vozila. MaxLife čistači sustava za gorivo posebno su namijenjeni za motore s većim brojem kilometara korištenjem aditiva za čišćenje i zaštitu sustava za gorivo. Uklanjanjem taloga u komori za sagorijevanje i temeljitim čišćenjem ključnih dijelova sustava za gorivo pomažu vraćanju izlazne snage, poboljšavaju uštedu goriva, smanjuju emisije ispušnih plinova, uključujući maksimiziranje vijeka trajanja motora. Ovi proizvodi su bez alkohola i sigurni za korištenje s katalizatorima i neće oštetiti senzore kisika.

Kada koristiti?
Jedna bočica tretira do 75 litara benzinskog ili dizelskog goriva. Vozači će osjetiti stvarnu razliku nakon jedne primjene, a kontinuirano korištenje vraća motor do optimalne učinkovitosti. Preporučuje se za korištenje proizvoda svakih 5.000 kilometara ili najmanje prilikom svake izmjene ulja budući da vozila s većim brojem kilometara mogu proizvesti više taloga u sustavu za gorivo.

Čistači sustava za gorivo Sastojci Deterdženti
Snažni deterdženti korišteni u proizvodima VPS čistačima sustava za gorivo čiste sve komponente sustava za gorivo uključujući ubrizgivače, usisne ventile, komore za sagorijevanje i ispušne ventile. Potrebe dizelskih motora su drugačije od benzinskih motora jer je sagorijevanje dizela teže. Stoga naše formulacije za dizel koriste drugačije deterdžente koji smanjuju začepljivanje mlaznice ubrizgivača, čiste ubrizgivače i održavaju uzorak raspršivanja sustava za gorivo.

  • Smanjena buka prilikom sagorijevanja
  • Smanjena emisija ispušnih plinova
  • Optimizirano stanje sustava za ubrizgavanje
  • Poboljšana potrošnja goriva

MaxLife čistači sustava za benzinske /dizelske motore: >>Temeljito čišćenje taloga u komori za sagorijevanje

  • Podmazuje pumpe i ubrizgivače
  • Poboljšava sagorijevanje i snagu motora
  • Smanjuje emisija ispušnih plinova, udare i predpaljenje >Eliminira vodu i kondenzaciju

Sredstva za podmazivanje

  • Sredstva za podmazivanje smanjuju formiranje hrđe u spremniku goriva i predaju pogled na sustave u starijim vozilima.