TECTYLTM PROIZVODI

Dokazana prevencija od hrđe širom svijeta već više od 75 godina

Tectyl® marka proizvoda za zaštitu je u vlasništvu tvrtke Ashland Consumer Markets (Valvoline) u Europi, Srednjem Istoku i afričkoj regiji (EMEA). Consumer Markets, komercijalna jedinica tvrtke Ashland Inc., jedna je od najvećih nezavisnih međunarodnih naftnih kompanija na svijetu s prodajom i djelatnostima u više od 100 zemalja. 

U EMEA, Consumer Markets proizvodi opsežnu liniju Tectyl preventivnih proizvoda protiv hrđe i sredstva za podmazivanje za automobilsku i industrijsku primjenu. Kroz opsežno istraživanje tržišta, razvoj proizvoda i kontrolu kvalitete možemo isporučiti točan Tectyl proizvod za gotovo svaku vrstu procesa zaštite. 

Omogućavanje rješenja korisniku je ključ do kvalitete

Tectyl zaštitni premazi prikazuju jaka svojstva lijepljenja s metalnim površinama što uključuje formiranje aktivnog vezivnog polarnog sloja za zaštitu od hrđe. Tectyl proizvodi dizajnirani su za kratku ili dugotrajnu termalnu zaštitu, bilo za unutarnju ili izloženost na otvorenom. Namijenjeni su za pomoć metalnim površinama u otporu na učinak vlage, soli i teškim korozijama. Ova svojstva rezultirala su mnogim vrstama Tectyl proizvoda koja su višenamjenska u njihovoj učinkovitosti

Tectyl proizvodi formulirani su u različitim tipovima premaza od tankih, bistrih premaza i voska za teške uvjete rada od proizvoda od crnog bitumena. Neki su dostupni u netopivim ili formulama na bazi vode radi uvjeta gdje proizvodi s visoko topivim sadržajem nisu dopušteni za okoliš, zdravlje ili iz sigurnosnih razloga. Raspon Tectyl proizvoda također uključuje liniju proizvoda s prigušivanjem zvuka pod nazivom V-damp, koja je linija viskoelastičnih, rasprskavajućih tekućina za prigušenje zvuka uz primjenu u različitim industrijama gdje je potrebno smanjiti vibracije metala. Bez obzira radi li se o antikoroziji ili prigušenju zvuka, Tectyl je globalno prepoznata marka u industrijama poput:

OEM-u putničkih vozila, OEM-u kamiona i autobusa, te željeznica
Vojno, rezervni dijelovi, kontejner i elektro-energetska postrojenja
Opća industrijska proizvodnja, betonska industrija
Više od 75 godina, korisnici širom svijeta odabrali su Tectyl marku za inovativna rješenja, uslugu i stručnost, što Tectyl proizvode čini pogonskom snagom u zaštiti od hrđe.

Pogonska snaga u zaštiti od hrđe!