PREMIUM BLUE EXTRA 15W-40

Premium Blue® Extra je motorno ulje za dizelske motore za rad u teškim uvjetima namijenjeno za pružanje naprednih svojstava podmazivanja u modernim, Cummins dizelskim motorima opremljenim sa sustavom za tretiranje emisije ispušnih plinova. Formulirano je u skladu s najnovijim ACEA 2008 sekvencama za motorno ulje.

Premium Blue Extra je motorno ulje koje podržava tvrtka Cummins i pruža izvrsna svojstva u uvjetima teškog rada u primjenama u floti, brodogradnji i industriji. Proizvod je prikladan za korištenje u sustavima sa recirkulacijom ispušnih plinova (EGR), filtrima čestica za dizelsko gorivo (DPF) i drugim modernim tehnologijama dizelskih motora. Kad se koristi u kombinaciji s dizelskim gorivom s ultra-niskim sumporom ova tehnologija proizvoda nudi optimalno uravnoteženu formulaciju dugog vijeka trajanja koja pomaže maksimizirati izdržljivost motora kao i čistoću ispušnog sustava naknadnom obradom.

Razine učinkovitosti/Odobrenja

ACEA E7-04, E9-08 izdanje 2, API CF-4, CG-4, CH-4, CI-4, CJ-4, Cummins CES 20081, MB-Odobrenje 228.31, Volvo VDS-3, VDS-4, MAN 3275, MTU 2.1, Mack EO-O Premium Plus, Caterpillar ECF-3, Renault RLD-3