ULJA ZA PRIJENOSE I MJENJAČE

SynPower ulje za mjenjače

SynPower ulja za mjenjače su visokoučinkovita, potpuno sintetična sredstva za podmazivanje formulirana da udovolje potrebe modernih, kao i klasičnih mjenjača i prijenosa kamiona, autobusa i drugih primjena kod teških uvjeta rada. Formulirani pomoću najnaprednije tehnologije aditiva, SynPower ulja za mjenjače pružaju izvanrednu toplinsku stabilnost kroz širok raspon temperature, poboljšavaju lakše mijenjanje brzina na nižim temperaturama i nude odličnu zaštitu protiv habanja i korozije.

DuraBlend ulje za mjenjače

DuraBlend ulja za mjenjače posebno su namijenjena za pružanje pojačane zaštite i visoke učinkovitosti kod visokih i niskih temperatura. DuraBlend ulja formulirana su pomoću jedinstvene mješavine sintetike i vrhunskih baznih ulja s naprednim sustavom aditiva kako bi pružili odlična poboljšanja kod krajnjeg tlaka i dodatnu izdržljivost za teške uvjete vožnje. Preporučuju se za automobile, kamione i autobuse.

Visokoučinkovita ulja za mjenjače

Valvoline High Performance (HP) ulja za mjenjače su formulirana pomoću vrhunskih baznih ulja i aditiva kako bi pružili izvrsna svojstva i zaštitu mjenjača. Omogućuju rad zupčanika bez poteškoća u različitim uvjetima temperature te isto tako pružaju zaštitu od habanja i korozije. Preporučuju se za korištenje u automobilima, kamionima i autobusima.

  • Formulirani pomoću posebnih sustava aditiva radi pružanja optimalne učinkovitosti i zaštite
  • Nude mijenjanje brzina bez poteškoća u različitim uvjetima temperature
  • Zaštita od habanja i korozije